Bölge Müdürü Gökçe’den istifa operasyonu

Bölge Müdürü Gökçe’den Seyhan Sulama Birliğinde istifa operasyonu

Gündem Yayın: 02 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 02.11.2023 15:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.

Seyhan Sol Sulama Birliği’nde 18 ay önce göreve gelen ve adı yolsuzluk ve usulsüzlüklerle anılan İbrahim Atar’ının ipini, DSİ 6 Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe çekti.

Usulsüz harcamalar iddiası ile gündeme gelen, kuruma iş yapan müteahhitler ve esnaftan aldığı usulsüz ödeme suçlaması ile gündeme taşınan Atar’ı bu kez devamlı olarak arkasında duran Hemşerisi Bölge Müdür Yardımcısı Bekir Pehlivan da kurtaramadı.

İBRAHİM ATAR GİTTİ, PEHLİVAN NE YAPACAK?

Atar’ın usulsüzlük ve yolsuzluk iddialarının ardından istifasını vermesinin ardından kurum içerisinde ve kamuoyunda bu kez gözler Atar’ı sürekli olarak koruyup kollayan Bölge Müdür Yardımcısı Bekir Pehlivan’a nasıl yansıyacak?

Kurum içerisinden gelen duyumlara göre sol sahilde dönen dolapları bölge müdüründen gizleyen Pehlivan’ın planı bu kuruma gönderilen müfettiş denetimi sonucu ortaya çıkan yolsuzluklar bölge müdürünü el altından servis edildi.

Olay karşısında belgeleri gören ve şaşkına dönen DSİ Bölge Müdürü Gökçe anında müdahalede bulunarak İbrahim Atar ve Bekir Pehlivan’ı makamına çağırarak Atar’ın istifasını istedi.

Yapılan usulsüz harcamalar şişirilmiş faturaları Başkan Atar’ın gözlerinin içine sokan Bölge Müdürü Gökçe’nin kararlı duruşu karşında Atar’ın 1 Kasım 2023 tarihi itibari ile istifasını verdiği öğrenildi.

KAMU YARARI NİTELİKLİ BU İDDİALARA NE YANIT VERİLECEK?

Şimdi burada esas dikkat edilecek konu birlik kasasında istifa tarihi itibariyle kaç lira var?

İstifa tarihinden sonra Atar ne kadar süre görevde kalacak?

 İstifa tarihinden sonra hangi firmalara ödeme yapılacak?

Yapılan ödemeler gerçek piyasa borçları mı olacak?

Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği’nde yaşanan talana “dur” diyen Bölge Müdürü Gökçe’nin bu yaşanabilecek olumsuz olaylar karşısında neler yapacağı merakla bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.