Lüks site sakinleri ölüm korkusu ile yaşıyor

Yeni bir felaket kapıda mı? Lüks site sakinleri ölüm korkusu ile yaşıyor.

Yaşam Yayın: 23 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 23.06.2023 01:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.

İddiaya göre, müteahhit Yılmaz D. tarafından inşaatı gerçekleştirilen Zekibey Sitesi sakinleri yeni bir felaket ile karşılaşmaktan korkuyorlar.

Edinilen bilgilere göre, Denizli mahallesi 57158 sokaktaki Zeki Bey sitesi D blokta yaşayan daire sakinleri bodrum katının uzunca bir süredir su ile dolduğu gerekçesi ile, müteahhit Yılmaz D'yi arayarak yardım istediler.

İddiaya göre müteahhit bu talebe yanıt vermedi. Bodrumda biriken su nedeni ile taşıyıcı kolonların nemlendiğini ve bu durumun binanın çökmesine neden olabileceğini öne süren apartman sakinleri Çevre ve Şehircilik Adana İl Müdürlüğüne başvurarak hasar tespitinin yapılmasını talep ettiler ancak, bu talep de bugüne kadar yanıtsız kaldı.

Apartmanda korku içinde yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar, merkezi Kahramanmaraş olan ve 11 kent ve çevresindeki yerleşim yerlerinde 'Asrın Felaketi'nin henüz yaraları sarılmadan yeni bir felaketle karşı karşıya kalınmaması için duruma acil çözüm bulunması gerektiğini kaydettiler.

#
Yorumlar (1)
Süleyman düzgün
17.03.2023 06:54
Kimse kontrol etmemiş demek ki
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.